16 ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ – ΣΠΟΤΑΚΙ

Συνεχίζουμε ακόμα πιο πολλοί, ακόμα πιο αποφασισμένοι!
Δεν είναι η ώρα της σιωπής, είναι η ώρα της φωνής και της διεκδίκησης!

Οι χιλιάδες λαού που κατακλύζουν όλες αυτές τις μέρες τους δρόμους όλης της χώρας αλλά και την Πάτρα, δείχνουν την οργή του λαού μας για το έγκλημα στα Τέμπη. Όλοι φωνάζουν «ΗΤΑΝ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ». Όλες αυτές τις μέρες οι εργαζόμενοι, ο λαός και η νεολαία, οι μαθητές και οι φοιτητές με τον παλμό τους, μετέτρεψαν τη θλίψη και την οργή σε αγώνα, σε φωνή, έγιναν η φωνή των νεκρών και έστειλαν την κυβερνητική προπαγάνδα περί «ανθρώπινου λάθους» στα σκουπίδια.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τα πρωτοβάθμια σωματεία σε ιδιωτικό και δημόσιο, όλους τους μαζικούς φορείς της Πάτρας να πάρουν αγωνιστικές αποφάσεις συμμετοχής στην απεργία στις 16 Μάρτη, να φτάσουν σε κάθε χώρο δουλειάς και γειτονιά, να μετατρέψουν την οργή και τη θλίψη που κυριαρχεί σε αγώνα και φωνή! Να γίνουμε η φωνή των νεκρών της δολοφονίας στα τρένα.

Ότι έγινε στα Τέμπη είναι αποτέλεσμα των εγκληματικών πολιτικών που αντιμετωπίζουν την ασφάλεια και την ανθρώπινη ζωή ως κόστος. Είναι μια πολιτική επιλογή που ακολούθησαν στο σιδηροδρομικό έργο, αλλά και αλλού, διαχρονικά και σε συνέχεια όλες οι κυβερνήσεις, η καθεμία από τη δική της κυβερνητική “βάρδια”. Οι ευθύνες δεν παραγράφονται, δεν κρύβονται πίσω από κροκοδείλια δάκρυα και διαγγέλματα.

Κυβερνήσεις, Ηellenic Τrain, ΤΡΑΙΝΟΣΕ είναι οι βασικοί εγκληματικοί κλειδούχοι!

Το έγκλημα αυτό δε θα συγκαλυφθεί

Όλοι εμείς, οι απλοί άνθρωποι που θα μπορούσαμε να βρισκόμαστε στο τρένο, είναι η ώρα να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Με τον αγώνα μας και τις διεκδικήσεις μας να προστατεύσουμε και να εξασφαλίσουμε τη ζωή μας, τη ζωή των παιδιών μας, των οικογενειών μας.

16 Μάρτη-ΑΠΕΡΓΙΑ!

Παλεύουμε για να μην περάσει η συγκάλυψη του εγκλήματος των Τεμπών

Παλεύουμε για σύγχρονες, ασφαλείς, φτηνές μεταφορές σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς κόντρα στην πολιτική που βάζει την ασφάλεια των επιβατών και τα δικαιώματα των εργαζομένων στο ζύγι του κόστους και της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων.

Παλεύουμε για εργαζόμενους στις μαζικές μεταφορές με σταθερή δουλειά και σύγχρονα δικαιώματα. Άμεσα μέτρα για το εκσυγχρονισμό των υποδομών, των μέσων και των συστημάτων ασφαλείας στις μεταφορές.

Παλεύουμε για άμεσα μέτρα προστασίας της υγείας και της ασφάλειας σε όλους τους χώρους δουλειάς

Όλες και όλοι στην Απεργιακή Συγκέντρωση στην Πλατεία Γεωργίου, 10:30πμ

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΤΡΑΣ

Αρθρα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

  • ΣΤΙΣ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ

  • Τώρα ανάκληση όλων των απολύσεων στην εταιρεία Think Digital

  • 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ

  • ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ