ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΛΑΟΣ

Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες μαθητές και φοιτητές που με την σημερινή μεγαλειώδη αγωνιστική παρουσία τους έστειλαν το μήνυμα ότι η νεολαία μας είναι εδώ και αγωνίζεται κόντρα στο άδικο, κόντρα στα συνεχή και διαχρονικά εγκλήματα σε βάρος του λαού και της νεολαίας.

Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες απεργούς και διαδηλωτές που παρά τις αντιξοότητες και τις εργοδοτικές απειλές στάθηκαν κάτω από τα  πανό του Εργατικού Κέντρου και των συνδικάτων τους και φώναξαν με μια φωνή «το έγκλημα αυτό να μη συγκαλυφθεί , όλων των νεκρών θα γίνουμε  η φωνή».

Σήμερα ο λαός της Πάτρας με  την συγκλονιστική, σε όγκο και παλμό, απεργιακή συγκέντρωση και πορεία καταδίκασε τις διαχρονικές ευθύνες όλων των κυβερνήσεων για το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη και την πολιτική που βάζει στο ζύγι κόστους οφέλους τις ανάγκες μας και τις ανάγκες των παιδιών μας.

Σήμερα ο λαός της Πάτρας έγινε ένα ορμητικό ποτάμι και εγγυήθηκε ότι το έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί, δεν θα συγκαλυφθεί και το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκαλο.

Συνεχίζουμε τον αγώνα, όλες και όλοι την Παρασκευή 10 Μαρτίου με μεγάλο Παμπατραϊκό συλλαλητήριο στις 7:00μμ στην πλατεία Γεωργίου.

Στέρεψαν τα δάκρυα κι έγιναν οργή, τέρμα ως εδώ καμιά αναμονή!

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ 

Αρθρα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν