Ανεπιθύμητοι οι Νατοϊκοί στην πόλη μας! 

Μαζικά οι εργαζόμενοι να απαιτήσουμε απεμπλοκή της Ελλάδας από τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και ανταγωνισμούς, καμία διευκόλυνση σε ΝΑΤΟ και ΕΕ.

Δεν φτάνει που πληρώνουμε τις συνέπειες των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών με πανάκριβα προϊόντα και ρεύμα-αέριο φωτιά, καθημερινά εμπλέκουν περισσότερο το λαό μας στα επικίνδυνα σχέδια των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, φέρνουν στην πόλη μας για ελλιμενισμό Νατοϊκή Δύναμη και μάλιστα με Τούρκο Διοικητή.

Σήμερα, είναι άμεση και ζωτική ανάγκη η απεμπλοκή της Ελλάδας από τον πόλεμο. Να σταματήσει εδώ και τώρα η αποστολή στρατιωτικού υλικού στην Ουκρανία και η χρησιμοποίηση της ελληνικής επικράτειας και των υποδομών της χώρας ως ορμητήριο πολέμου.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τα σωματεία Πάτρας να διατρανώσουν με κάθε τρόπο της αντίθεσή τους στον ελλιμενισμό των Νατοϊκών πλοίων στο λιμάνι της Πάτρας. Κανείς να μην λείψει σήμερα από την κινητοποίηση της Επιτροπής Ειρήνης Πάτρας στις 6:30μμ στην πλατεία Τριών Συμμάχων. 

Ο λαός έχει τη δύναμη με την πάλη του να βάλει τη σφραγίδα του στις εξελίξεις. Δεν ανεχόμαστε να μετατραπεί το λιμάνι της πόλης μας σε ένα ακόμη λιμάνι σταθμό και ορμητήριο Νατοϊκών Δυνάμεων. ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΟΙ ΝΑΤΟΪΚΟΙ!

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

• Καμιά συμμετοχή στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους. 

• Να καταργηθεί η Ελληνοαμερικανική Συμφωνία για τις Στρατιωτικές Βάσεις . Να ξηλωθούν οι βάσεις του θανάτου από τη χώρα μας. Να μην εγκατασταθούν πυρηνικά στον Άραξο, στη Σούδα και οπουδήποτε αλλού στην Ελλάδα.

• Κανένας φαντάρος και στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων σε αποστολή εκτός συνόρων.

Όλες και όλοι στη συγκέντρωση σήμερα, στις 6:30μμ 

στην πλατεία Τριών Συμμάχων. 

Αρθρα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν