Ούτε Γη Ούτε Νερό στους φονιάδες των Λαών

Συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε σήμερα 17 Οκτώβρη στην πλατεία τριών Συμμάχων μετά από κάλεσμα της Επιτροπής Ειρήνης Πάτρας και Δυτικής Αχαίας, τουΕργατικού Κέντρου και της Δημοτικής Αρχής.

Στην ομιλία του ο Διονύσης Πλέσσας, πρώην πρόεδρος των εργαζομένων του εργοστασίου της Πολεμικής Αεροπορίας στον Αραξο και αντιδήμαρχος Πάτρας τ’όνισε πως«η κυβέρνηση της ΝΔ και τα άλλα αστικά κόμματα του Ευρωατλαντισμού φέρουν πολύ βαριές ευθύνες γιατί με την πολιτική τους εμπλέκουν τη χώρα και το λαό μας ολοένα και βαθύτερα στους επικίνδυνους ευρωατλαντικούς σχεδιασμούς αλλά και για την Τουρκική επιθετικότητα. Συντάσσονται μέχρι κεραίας, πίνουν νερό στο όνομα των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ».

Πρόσθεσε πως «στοχοποιούν το λαό μας, που ζει από πρώτο χέρι την ακρίβεια, την ενεργειακή φτώχεια, που πληρώνει με τον ιδρώτα του τους πανάκριβους εξοπλισμούς για λογαριασμό των σχεδίων ΗΠΑ και ΝΑΤΟ, καταδικάζοντας τον να στερείται ακόμη και βασικά είδη επιβίωσης». Υπογράμμισε ότι «ως αντιπολεμικό-αντιϊμπεριαλιστικό κίνημα συνεχίζουμε με τις σημαίες των λαών στη σωστή πλευρά της ιστορίας και κλιμακώνουμε την πάλη μας» και κατέληξε «έξω από το λιμάνι της Πάτρας και από τη χώρα μας οι Νατοϊκές Δυνάμεις. Ούτε γη ούτε νερό στους φονιάδες των λαών».

Αρθρα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν