Όλες και Όλοι την Τρίτη 8 Μάρτη στις 7:00μμ, στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας

Καλούμε όλα τα συνδικάτα, τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες σε όλους τους κλάδους, τις άνεργες και τη νεολαία να πάρουν μαχητικά και αποφασιστικά μέρος στη συγκέντρωση του Συλλόγου Δημοκρατικών Γυναικών Πάτρας και του Εργατικού Κέντρου Πάτρας την Τρίτη 8 Μάρτη, στις 7:00μμ, έξω από το Εργατικό Κέντρο.

Στις 8 του Μάρτη δυναμώνουμε τη φωνή μας ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, απαιτώντας καμία συμμετοχή, καμία εμπλοκή της Ελλάδας με οποιονδήποτε τρόπο και πρόσχημα στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, να κλείσουν τώρα όλες οι στρατιωτικές βάσεις στη χώρα μας που αξιοποιούνται ως ορμητήρια πολέμου. Κανένα ελληνικό στρατιωτικό σώμα να μη σταλεί στην Ουκρανία, σε χώρες που συνορεύουν με αυτήν ή σε άλλες ιμπεριαλιστικές αποστολές.

Δυναμώνουμε τον κοινό μας αγώνα απέναντι σε κάθε μορφή βίας σε βάρος των γυναικών, ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική όλων των κυβερνήσεων και στην επίθεση κράτους και εργοδοσίας στα δικαιώματά μας.

Απευθύνουμε κάλεσμα αγώνα και μάχης σε  όλους τους εργαζόμενους και τα σωματεία τους, τους συλλόγους των αυτοαπασχολουμένων και των αγροτών, τους φοιτητικούς συλλόγους, τους μαζικούς φορείς της πόλης μας, όλους αυτούς που το Σάββατο 29 Γενάρη βροντοφωνάξαμε μαζί στην Αθήνα ότι τίποτα δεν μας χαρίζεται, όλα κατακτιούνται! Όλους αυτούς που το Σάββατο 26 Φλεβάρη μετά από κοινό κάλεσμα πέντε Εργατικών Κέντρων της περιοχής, διαδηλώσαμε πλάι – πλάι με σύνθημα «Τίποτα δεν μας χαρίζεται, όλα με αγώνες κατακτιούνται! Βγαίνουμε μπροστά για την προστασία της υγείας, της δουλειάς και του εισοδήματος του λαού μας!».

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Αρθρα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν