ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας, διοργάνωσε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 5 Φλεβάρη για τον συντονισμό σωματείων και φορέων εν όψει της απεργίας στις 28 Φλεβάρη. Το «παρών» έδωσαν δεκάδες συνδικάτα, εργατικοί, πολιτιστικοί και φοιτητικοί σύλλογοι, μαθητικά συμβούλια κ.α., σύλλογοι αγροτών και επαγγελματιών, όπως επίσης, και αντιπροσωπεία της Δημοτικής Αρχής της Πάτρας. Συμμετείχε, επιπλέον, αντιπροσωπεία της Γραμματείας του ΠΑΜΕ, με επικεφαλής τον Γιώργο Πέρρο, αλλά και εργαζόμενοι διαφόρων κλάδων και χώρων δουλειάς. 

Από όλους τους συμμετέχοντες δόθηκε το αποφασιστικό μήνυμα να αποτελέσει η 28η Φλεβάρη και η απεργιακή συγκέντρωση στις 10:30 π.μ στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης, σταθμό απέναντι σε όλα τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα συνολικά, αλλά για να μην ξεχαστεί τίποτα από το έγκλημα στα Τέμπη στη συμπλήρωση ενός χρόνου από αυτό.

Στην εισηγητική του ομιλία, ο πρόεδρος του ΕΚΠ, Δημήτρης Μαρμούτας, απηύθυνε πλατύ κάλεσμα συμμετοχής στην απεργία και στην οργάνωσή της, χαιρετίζοντας και τις έως και σήμερα κινητοποιήσεις, ενάντια στα ιδιωτικά Πανεπιστήμια, για τα δίκαια αιτήματα των βιοπαλαιστών αγροτοκτηνοτρόφων, όπως και των μικρομεσαίων επαγγελματιών.

Κάλεσε παράλληλα, σε μεγάλη συμμετοχή το Σάββατο 10 Φλεβάρη στις 11π.μ, στην κινητοποίηση που διοργανώνει η Δημοτική Αρχή, για να διεκδικήσουμε όλοι μαζί, όσα έχει ανάγκη η πόλη και ο λαός της.

Αρθρα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν