ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΦΕΤΕΙΟΥ

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν λίγες μέρες βγήκε απόφαση του Εφετείου Πατρών που αφορά την προηγούμενη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Πάτρας της οποίας μάλιστα η θητεία έχει λήξει εδώ και χρόνια.

Παρόλα αυτά ορισμένοι συνεχίζουν να ονειρεύονται «καρβέλια», που λέει και ο λαός μας. Ποιος ξέρει, μπορεί τελικά να υπάρχει μεταθανάτια ζωή. Γιατί σ’ αυτή τη ζωή η ιστορία έγγραψε και δεν ξεγράφει! Το Εργατικό Κέντρο εδώ και χρόνια, με τη μαχητική παρέμβαση και δράση δεκάδων σωματείων, αλλά και τη μαζικοποίησή τους έχει αλλάξει σελίδα και αυτό το ξέρουν και οι πέτρες πια.

Κανείς εργαζόμενος της Πάτρας, κανένα σωματείο και τίμιος συνδικαλιστής δεν μπορεί να ξεχάσει τα έργα και τις ημέρες μιας μικρής ομάδας της συμβιβασμένης πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ που με νοθείες και παρανομίες αλλοίωνε τους πραγματικούς συσχετισμούς στο ΕΚΠ κάνοντας το χατίρι σε εργοδοσία και κυβερνήσεις.

Θυμίζουμε πως η σημερινή Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας εκλέχτηκε μέσα από νόμιμες και μαζικές διαδικασίες, οι οποίες δεν προσβλήθηκαν νομικά από κανέναν.

Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Δυναμώνουμε τα Συνδικάτα μας, το συλλογικό και οργανωμένο αγώνα, το δικό μας όπλο απέναντι σε όσους «μαυρίζουν» καθημερινά τη ζωή μας, απέναντι σε εργοδοσία και αστικές κυβερνήσεις.  

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΤΡΑΣ

Αρθρα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν