Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας. Κανένας πεινασμένος!Κανένας μόνος του!

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Πάτρας απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους εργαζόμενους και το λαό της Πάτρας να εκφράσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους σε όλους τους συναδέλφους μας που αυτές τις γιορτινές μέρες δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα, να ανταποκριθούν ακόμη και στα βασικά για την επιβίωσή τους. 

Μπροστά στις γιορτές συγκεντρώνουμε είδη τροφίμων και παιχνίδια για τα παιδιά, που θα διανεμηθούν σε οικογένειες εργαζομένων, συνταξιούχων και ανέργων που τα έχουν ανάγκη. Συμβάλλουμε όλοι, ακόμη και από το υστέρημά μας, ώστε καμία οικογένεια να μην μείνει χωρίς ένα πιάτο φαγητό αυτές τις μέρες, χωρίς ένα παιχνίδι για τα παιδιά τους. 

Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι: Ξηρά τροφή (φρυγανιές, παξιμάδια, μπισκότα κ.λπ.), όσπρια, ζυμαρικά, κονσέρβες, φρούτα και κρεατικά, παιδικές τροφές, πάνες, είδη προσωπικής υγιεινής και παιχνίδια. 

Τα παραπάνω είδη θα συγκεντρώνονται στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου Πάτρας, Κολοκοτρώνη 20, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, ώρες 9:00πμ – 2:00μμ στον 1οόροφο και το απόγευμα 5:00μμ – 7:00μμ στον ημιώροφο

Στηρίζουμε την πρωτοβουλία του Συνδικάτου Διανομέων και Ντελιβεράδων Νομού Αχαΐας και τη συγκέντρωση που έχει εξαγγείλει για την Παρασκευή 23/12 στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας όπου θα πραγματοποιηθεί «μοτοπορεία αλληλεγγύης» μοιράζοντας τρόφιμα και παιχνίδια σε όσους το έχουν ανάγκη. 

Επισυνάπτουμε επίσης, το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Πάτρας σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων για τα παιδιά εργαζομένων και ανέργων. 

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Πάτρας εύχεται σε όλους καλές γιορτές με υγεία και καλούς αγώνες! Όλοι για έναν και ένας για όλους!


Αρθρα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν