ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΑΠΡΙΛΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 7:30ΜΜ  ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΟΝΙΟΥ

ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ – ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ

Συνάδελφοι,  ο Ιμπεριαλιστικός πόλεμος στην Ουκρανία  ανάμεσα στις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ, την ΕΕ με τη Ρωσία δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με τα συμφέροντα και τις ανάγκες του Ουκρανικού λαού! Είναι ένας πόλεμος άδικος, που έχει να κάνεις με τους ανταγωνισμούς για το ποιος θα έχει το πάνω χέρι στη μοιρασιά των πλουτοπαραγωγικών πηγών, των δρόμων μεταφοράς ενέργειας και εμπορευμάτων, των σφαιρών επιρροής!

Καταγγέλλουμε την Κυβέρνηση της ΝΔ που εμπλέκει όλο και βαθύτερα την χώρα μας στους επικίνδυνους σχεδιασμούς των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ. Παίζει με τη φωτιά του πολέμου στο όνομα των συμβατικών υποχρεώσεων της Ελλάδας στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ και της ΕΕ. Η χώρα μας έχει μετατραπεί σε απέραντο πολεμικό ορμητήριο, αλλά ταυτόχρονα και σε μαγνήτη αντιποίνων, με τις αμερικανοΝΑΤΟικές  βάσεις από άκρη σε άκρη να βρίσκονται σε ετοιμότητα και να συμμετέχουν στις πολεμικές επιχειρήσεις. Οι αυτοκινητόδρομοι, οι σιδηρόδρομοι, τα λιμάνια και τα πολιτικά αεροδρόμια έχουν τεθεί στη διάθεση των ΑμερικανοΝΑΤΟικών δυνάμεων για να συμβάλλουν στους επικίνδυνους αυτούς σχεδιασμούς!

Καταδικάζουμε την προετοιμασία από πλευράς της Ελληνικής Κυβέρνησης να αποστείλει τμημάτων των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στους σχηματισμούς μάχης (battlegropus), στο πλαίσιο της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης του ΝΑΤΟ στη Βουλγαρία! Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν έχουν καμιά δουλειά έξω από τα σύνορα!

Απαιτούμε:

  • Να ματαιωθεί κάθε αποστολή στρατιωτικών δυνάμεων και υλικού  στην Ουκρανία, στη Βουλγαρία ή αλλού!
  • Απεμπλοκή της Ελλάδας από τους Ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ.
  • Αλληλεγγύη στον Ουκρανικό λαό, στον ρωσικό και στους άλλους λαούς της περιοχής.

Αρθρα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν