ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26-1-24 ΣΤΙΣ 6:30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ! ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Να σταματήσει τώρα η γενοκτονία του λαού της Παλαιστίνης από το ανελέητο σφυροκόπημα του κράτους δολοφόνου του Ισραήλ με τη στήριξη των ΗΠΑ και των άλλων συμμάχων τους που έχει προκαλέσει το θάνατο πάνω από 24 χιλιάδων αμάχων, ανάμεσα τους  χιλιάδες μικρά παιδιά, ακόμα και βρέφη και πάνω από 60 χιλιάδες τραυματίες, ενώ κοντά στα δύο εκατομμύρια είναι οι εκτοπισμένοι Παλαιστίνιοι.

Τώρα πρέπει παντού σε κάθε χώρο δουλειάς, να υψωθεί τοίχος απέναντι σε όλους αυτούς που εμπλέκουν την Ελλάδα όλο και πιο βαθειά στον πόλεμο, τόσο με στρατιωτικά μέσα, όσο και μέσω των συμφωνιών, διπλωματικών και οικονομικών.

Η κυβέρνηση της ΝΔ που η πολιτική της είναι πλήρως εναρμονισμένη με την πολιτική της Ε.Ε και του ΝΑΤΟ και έχει σαν κριτήριο τα συμφέροντα των λίγων, των εφοπλιστών, των βιομηχάνων και την αύξηση των  κερδών τους μέσα και από την «λεία» του πολέμου, συμμετέχει όλο και πιο ενεργά στον πόλεμο και στην σφαγή του Παλαιστινιακού λαού, καθώς συνεχίζει να στέλνει πολεμικά πλοία, υλικά και προσωπικό στις Νατοϊκές αποστολές που καμιά σχέση δεν έχουν με την ασφάλεια της χώρας, αντίθετα την βάζουν στο στόχαστρο.

Να ακυρωθεί τώρα η αποστολή Ελληνικού πολεμικού πλοίου στην Ερυθρά θάλασσα  που ετοιμάζει η κυβέρνηση στο πλαίσιο της ιμπεριαλιστικής αρμάδας για τα συμφέροντα των εφοπλιστών καθώς και να σταματήσει η μετατροπή της χώρας σε ένα απέραντο Aμερικανατοϊκό στρατόπεδο, με την παραχώρηση λιμανιών, στρατιωτικών εγκαταστάσεων κ.α έτσι ώστε οι Νατοϊκές δυνάμεις να εξαπολύουν δολοφονικές επεμβάσεις.

Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση δαπανά υπέρογκα ποσά για εξοπλιστικά προγράμματα, που καμία σχέση δεν έχουν με την άμυνα της χώρας συνεχίζει και τον «πόλεμο» που έχει κηρύξει ενάντια στα δικαιώματα μας και τις ανάγκες μας για να αυγατίσουν ακόμα περισσότερο τα κέρδη των μεγάλων επιχειρηματιών καθώς διατηρεί μισθούς πείνας, αυξάνει τους φόρους για το λαό, ξεσπιτώνει εργατικές- λαϊκές οικογένειες προς όφελος των τραπεζιτών και των funds, υποχρηματοδοτεί  τα δημόσια νοσοκομεία, προωθεί τα ιδιωτικά πανεπιστήμια που καμιά δυνατότητα πρόσβασης δε θα έχουν οι λαϊκές οικογένειες, υποβαθμίζοντας ουσιαστικά τα δημόσια.

Η κυβέρνηση της Ν.Δ μαζί με τα υπόλοιπα αστικά κόμματα υμνούν την Ε.Ε και το ΝΑΤΟ και παρουσιάζουν σαν μονόδρομο αυτές τις επιλογές.

Είναι η ώρα της αποφασιστικής αναμέτρησης κόντρα στην πολιτική που μας εμπλέκει στον πόλεμο, που κάνει τη ζωή μας όλο και πιο αβάσταχτη, με νέους φόρους, ακρίβεια, αυταρχισμό.

Να ακυρωθεί τώρα η αποστολή φρεγάτας στην Ερυθρά θάλασσα και να γυρίσουν πίσω όλα τα Ελληνικά πλοία και στρατεύματα, δεν έχουν καμία δουλειά έξω από τα σύνορα της χώρας.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΓΕΝΑΡΗ ΣΤΙΣ 6:30 ΜΜ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αρθρα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν