ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ – ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 18:00 ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Όλοι και όλες την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου στις 18:00 μμ στη συγκέντρωση στην Πλατεία Γεωργίου

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας στέκεται στο πλευρό του λαού της Παλαιστίνης που υπερασπίζεται τη χώρα του κατά της ξένης κατοχής.

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στον Παλαιστινιακό λαό που διεκδικείία νόμιμα το δικαίωμα του να έχει τη δική του πατρίδα, το δικό του κράτος, ανεξάρτητο και κυρίαρχο, δίπλα στο Ισραήλ, στα όρια του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.

Ο λαός της Παλαιστίνης εδώ και 75 χρόνια βιώνει την Ισραηλινή βία και κατοχή, η οποία συνεχίζεται με την κάλυψη των ΑμερικαΝατοϊκών, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όλων των Ελληνικών κυβερνήσεων που έχουν γίνει οι καλύτεροι σύμμαχοι του κράτους – δολοφόνου του Ισραήλ, το οποίο εδώ και 75 χρόνια δολοφονεί τον Παλαιστινιακό λαό.

Μαζί με τους λαούς όλου του κόσμου, μαζί με το εργατικό –λαϊκό κίνημα της χώρας μας δυναμώνουμε τον αγώνα μας για να δικαιωθεί ο Παλαιστινιακός λαός για τα δίκαια αιτήματα του. Για να τερματιστεί η Ισραηλινή κατοχή και τη δημιουργία ενιαίου ανεξάρτητου Παλαιστινιακού κράτους με πρωτεύουσα την Αν. Ιερουσαλήμ στα σύνορα του 1967. Για το δικαίωμα της επιστροφής όλων των Παλαιστίνιων προσφύγων στις εστίες τους, με βάση τις αποφάσεις του ΟΗΕ. Για την άμεση απελευθέρωση όλων των Παλαιστινίων και άλλων πολιτικών κρατουμένων που κρατούνται στις φυλακές του Ισραήλ.

Απαιτούμε εδώ και τώρα:

  • Άμεση αποχώρηση όλων των κατοχικών στρατευμάτων του Ισραήλ από τα παλαιστινιακά εδάφη.
  • Να γυρίσει πίσω η ελληνική φρεγάτα «ΨΑΡΑ» από την εμπόλεμη περιοχή. Καμία συμμετοχή και εμπλοκή της χώρας μας στη σφαγή των ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-Ισραήλ στη Γάζα.

Οι λαοί που αγωνίζονται για τη ζωή τους δεν είναι τρομοκράτες!

Τρομοκράτες είναι οι δολοφόνοι των λαών, ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ που στηρίζουν το δολοφονικό κράτος του Ισραήλ.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΤΡΑΣ

Palestine

Αρθρα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν